HUH, nyt on markkinajärjestelyt hoidettu ja illalla alkoi olla jo klo 22:00 siinä mallissa että pääsin kotona istumaan :D Tosin Esalla on jälleen melkoinen urakka saadaNukkekodin ja Lelun  nettikauppa ajan tasalle, joten toivomme kärsivällisyyttä, tilauksien toimitus ei tapahdu yhtä ripeästi kuin normaalisti.

Forssan lehden sivuilla oli joitakin kuvia markkinoilta, laitan kuvia omista löydöistä, kun ennätän kuvaamaan, harmittaa aina kun ehdin niin kovin huonosti singahtelemaan sieltä oman myyntipöydän takaa kierrokselle ja nekin kierrokset yleensä tehdään lasten ehdoin :)

Kirjan julkistamistilaisuus oli hyvin lämminhenkinen ja haluan nyt teille kaikille tässä ja yhteisesti vielä todeta, vaikka sen kirjan kiitostekstissäkin totean, että KIITOS kaikille teille nukkekotiystäväni, joiden kättenjälkiä saan ihailla nukkekodissani!!!

Kiitos myös kaikille markkinoilla mukana olleille!
Nettikaupasta kirjansa tilanneille ja odottaville tiedoksi että ovat jo lähteneet postipojan matkaan :)

Moni on kysynyt, miksi blogi näyttää niin kovin tyhjältä ja kuvat ovat hävinneet. Vuodatuksella on ollut sähkökatko ja sen seurauksena käyttäjien kuvat ovat tuhoutuneet viimeiseltä kolmelta vuodelta. Minulla on toki kuvat tallessa, mutta aika ei riitä sellaisen kuvamäärän uudelleen lataamiseen mitenkään, yritän kuitenkin ohjeisiin liittyvät korjata ja kursia kokoon kun ennätän.
SITTEN kun kuvien lisääminen onnistuu.. nyt se ei vielä toimi muuta kuin linkittämällä muilta palvelimilta..


Kuva Osto- ja myyntiliike Vanhat Roinat