Muutaman pulpetin onnistuin tekemään niinä pieninä "aurinkoisina" hetkinä, mitä tässä lähipäivät ovat olleet.. osat olivat sahattuna jo ikuisuus sitten. Tuntuu siltä,  että sahan ääreen en ole päässyt pitkään aikaan..

784965.jpg

Pulpetit ovat kuusta ja maalattu akryylein ja hiottu sitten kuluneiksi. Nuo kuvat hiukan vääristävät värejä nuo samannäköiset ovat sininen ja vihreä.
784963.jpg

Koska on niin paljon helpompaa läjäyttää sormet mittakaavaksi kuin etsiä tästä huushollista tulitikkuja.. niin mun rähmäkäpälät on taasen kuvassa ;)

784966.jpg

Sitten vielä kuva valmistuneista kirstuista joita inhoan.. olen jo monesti meinannut heittää ne metsään :) Kuka ihme käski olla käyttämättä aivojaan ja tekemään ne vaahterasta, jolloin on aivan mahdotonta saada saranoiden pieniä ruuveja kierrettyä puuhun (vaahtera on todella kovaa) vaan ne menivät jatkuvasti poikki, eikä rei'ityskään oikein ottanut onnistuakseen.. ottaa pannuun välillä tämä oma tyhmyys :D hohhoijaa... no laitoin nyt kuitenkin kuvan, vaikkei aluksi pitänyt.. aina välillä vain ei mikään oikein onnistu..

785003.jpg

Couple of console desks that I made. Painted with acrylic.
And few chests...