Nuhanenänä kun ei jaksa oikein huushollata niin on tullut istuttua kuin tatti telkkarin ääressä ja tuijotettua Notting Hilliä, Harrison Fordin Sabrinaa, Indiana Jonesin seikkailuja ja muuta saman tasoista, omasta mielestäni niin ihanaa elokuvaa. Virkkailin siinä samalla tällaisen pienen peitteen yläkerran makuuhuoneeseen kirstun päälle.

1804574.jpg

Kuten kuvasta näkyy on palat ihan vinksin vonksin ja vielä korostuu kun ketjutin tuohon saumojen päälle mustalla silmukkarivit, itse asiassa olisi ollut parempi ilman, mutten enää jaksanut niitä poiskaan ottaa.. Ehkä huomioni kiinnittyikin liiaksi siihen Harrison Fordiin? heh

Virkkasin siis 42 pikkukappaletta, ompelin ne neulalla toisiinsa vuorotellen eri suuntiin ja lopuksi virkkasin ketjusilmukoin saumat ja reunuksen. Tarkoitus oli tehdä sellainen vanha rähjä unipeite, no rähjä siitä ainakin tuli :)

1804487.jpg


1804490.jpg

Ehkä nyt kuitenkin selviydyn siitä ettei tästä tullut ihan suora, kun se kuitenkin on tuolla tavoin käärittynä esillä.

1804492.jpg

I am in a flu and made this little blanket while watching Harrison Ford movies and other my favorites, well, I guess I have watched a little bit more the tv than the work, because it looks so funny!