Violet haastoi minut kertomaan kuusi omituista asiaa itsestäni, joten tässäpä listaa.. näitä kyllä riittäisi vaikka muille jakaa ;)

1. Luen sanomalehden takaperin.. siis aloitan viimeiseltä sivulta.. ja jos isäntä lukee lehteä minua vastapäätä aamulla, enkä pääse siihen ekana käsiks..luen tekstit ylösalaisin siinä samalla..

2. Tykkään siivoamisesta ja järjestyksestä, sekä sisustamisesta mutta nykyisin huushollimme on ihan kaaos.

3. Kun teen käsitöitä tai piirrän, musiikki tai elokuva, joka on taustalla, tulee mieleeni vielä pitkän ajan päästä.. (huomasin muuten, Violet, että sinulla on sama "vika" ;) )

4. Voisin seistä pakkasessa kirkkaalla ilmalla vaikka kuinka kauan vain katsoen tähtiä... valitettavasti tuohon on nykyään liian vähän aikaa.. lapsena makasin lumihangessa ja katselin.. ;)

5. Rakastan sarjakuvia ja tykkään pelata playstationilla, osaan Komisario Palmu elokuvien vuorosanat ulkoa, rakennan nukkekotia enkä koskaan kasva aikuiseksi.Olen myös lapsellisuuden lisäksi ikuinen hippi, rauha ja rakkaus on ne mun jutut ;)

6. Isännän mielestä olen toivoton uneksija.. saatan kyllä vastailla sujuvasti, mutta jälkeenpäin en myönnä kuulleenikaan asiasta, hukkaan tavaroita ja laitan niitä ihan älyttömiin paikkoihin..

Haastan mukaan:
Sirpan
Eufrosynen
Leppismummin
Miian
Nannan
Hannan