Meillä sairastellaan ja pikkumiehet on tosi kipeitä. Kaamean yskän vuoksi on yöt nukuttu niin ja näin ja nyt olenkin muutaman päivän poikien kanssa kotona. Päivää ilahdutti kuitenkin mukava yllätys, sillä tilaamani uusi nukkekotilehti saapui kahden numeron kera!

985210.jpg

Lehti on Norjalainen Et Dukkehjem. Tämä lehti ilmestyy Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Aivan mielettömän hieno lehti. Voin suositella lämpimästi! Hyvin pohjoismaalaistyylinen. Vaikka oma ruotsinkielentaitoni on todella kehnoa, se ei kyllä tämän lehden lukua haittaa, sillä kuvat ovat suuria ja todella laadukkaita. Toinen toistaan ihanampia nukkekoteja täynnä. Lisäksi lehdessä on paljon juttuja nukeista ja nalleista. Tuolta heidän kotisivuiltaan voi käydä kurkkaamassa tilausohjeita ja täytyy sanoa että todella nopeasti tuli tilauksen tehtyäni.

Muutama kuva piti näpätä ihanuuksista!

985212.jpg

985214.jpg

985215.jpg

I got the first two numbers of the Norwegian Dollhouse magazine I ordered. The magazine is called: Et Dukkehjem. What a lovely pictures and stories! The best dollhouse magazine, I  have read! I can warmly recommend. :)