Täällä vietellään talvilomaa ja poikkesimme Tukholmassa lasten kanssa. Lapsille on jo pelkkä iso laiva elämys ja upeahan Siljan laiva onkin katukäytävineen, eilinen päivä kierreltiin kuitenkin kaupungilla, kun olimme ensin tutustuneet Vasa-laivaan.

Tukholmasta tein muutaman minilöydön.. tässä vanha radio, jonka ostin..

1388284.jpg

ja tässä tuollaiset pienenpienet wc-kalusteet, hauska pakkaus :)

1388285.jpg

Ja kun saavuimme kotiin, oli kaupalle saapunut Bodo Hennigin lähetys muiden kuormien lisäksi, joten pengottavaa riitti ;)  Kaupalle on nyt tulossa siis paljon taas uutta: peltileluja, robotteja, decoupage arkkeja, nukkekotitavaraa joita ei tule nettiin (erilaisia nukkeja, lamppuja ja upea kylppärisetti), kissa ja koira pelikortteja jne.

Tilasin itsekin tällä kertaa Bodo Hennigiä.. sitä on kiva kerätä pikkuhiljaa. Kaikki on niin viimeisen päälle siististi tehtyä ja useimmiten vielä toimivaakin. Myös kaupalle tuli kaksi uutta Hennigin tuotetta, vaaka ja kakkumuotit.. päivitän kaupan sivuille kunhan ehdin..

1388283.jpg

1388286.jpg
Pesukone pyörii ja isompi poika siinä jo nukkekotinsa matot pesikin :)

1388288.jpg
Tämä kassakone on ihan huippu.. olen siitä pitkään haaveillut, vivut toimivat ja kun kammesta kiertää, kuuluu pling! ja kassalaatikko avautuu :)

1388290.jpg
Shakkilauta

1388289.jpg
Vanhan ajan kamera..

1388287.jpg
Ja tämä kruunu lähtee ystävälleni Satulle kiitokseksi siitä, että hän on aina valmis auttamaan, hänen kartanoonsa sopii varmasti ihanasti.

I bought those first two items from Stockholm. The other items are Bodo Hennig production...