Muutama sänky on työn alla ja yhden voileipäkakun sain tuossa tuunailtua. Lisäksi työn alla on jo hys hys osastoa, koska olen jo aloittanut joulukalenterivaihdon tekemisen.. juu-u,ihan totta.. näin aikaisin on tullut sovittua kahdesta joulukalenterista ja hyvähän se on aloittaa ajoissa..

1497004.jpg

Voileipäkakussa on pohjana herkullinen balsapuun pala, kuorrutuksena suussa sulavaa pikasilotetta ja koristeena Angie Scarrin massakoristeita, Sinikan meetwurstia ja värjättyä jäkälää. Nam.

Sänkyprojektia on tullu tehtyä pihaverstaani avauduttua, eli tuossa pihalla katoksessa kesät värkkäilen huonekaluja, jotta tuuletus olisi paras mahdollinen. Ihanaa kun on illat pitkiä ja valoisia :)

1497010.jpg
Proxxonin pienoissirkelillä olen osat ajanut. Materiaalina sänkyihin käytän vaahteraa, koivua ja kahvitikkuja (pyökkiä).
1497012.jpg

Liimausapuna tuollainen tosi yksinkertainen kulmavekotus. Pahvien reunaan on liimattuna puut, jotta liimaukset menevät helpommin suoraan kulmaan ilman mittaamisia.

1497014.jpg

Mallia sänkyyn otin taustalla näkyvästä kirjasta..

I made that cake from wood, some putty, Angie Scarr Fimo items ans Sinikka's mettwurst. I am working also with two beds. I saw that kind of bed in the book behind and I thought that it could be tried to do..