Tuntui aamulla siltä että jippii.. mitenkähän tämä loma lähtee käyntiin. Isompi pojista on nokkosrokossa ja iho oli eilen illalla ihan järkyttävä. Pienempi pojista sen sijaan oksenteli koko yön. Että sillai...

No nyt molemmat ovat jo pirteämpiä ja toivottavasti huomenissa jo paremmassa kunnossakin. Viikonloppuna olisi yhdet häät ja yhdet rippijuhlat, joten saapa nähdä pääsemmekö. Tein tänään illalla häälahjan kuntoon. Hääparinallet huvimajassaan. Laittelen kuvia, kunhan onnistun.. nyt olivat kuvat aika huonoja.. tässä kuitenkin yksi yleiskuva..

731882.jpg

Tuntuu siltä että näitä seuraavia en kehtaa enää edes laittaa.. kohta kukaan ei enää viitsi tulla blogiini, kun aina täällä on näitä iänikuisia kirjontatöitä :D No mutta yksi malli on enää pistelemättä ja sitten saa vähäksi aikaa riittää. Tarkoitus olisi päästä lehtisahan kimppuun, kun kerran on kesäloma. Ihan ensin kyllä sahailen ystävälleni hääkylttejä..

731855.jpg

731856.jpg

Tällainen hattukin valmistui taannoin.. eipä ole kovin suora, olkinauhasta käsin pistelin, pitäisi laittaa sisään jokin pyöreä kapula, jotta saisi siistimmän..

627852.jpg

627851.jpg

I made a summerhouse with wedding-teddybears to my uncle's wedding. Couple new embroidered miniatures.. and one hat. I think I have to practice this one a little bit, it wasn't so easy..