Terveisiä Lahden Classic Motorshow tapahtumasta. Olimme siellä myymässä autojen ja moottoripyörien pienoismalleja, polkuautoja ym. Aikamoisen työteliäs viikonloppu ainakin Esalle.. itse en tänään tuonne lähtenytkään. Kiitokset muuten äidille ja anopille taas lastenhoitoavusta!

Mutta katsokaapa mitä ihanaa Esa osti minulle sieltä. BSA:n pienoismallin joka on kokoa 1:12. Tämä on se minun haavepyöräni ja haaveeksi 1:1 jääkin, mutta onhan se kiva että nukkekodissa joku tällaisen voi omistaakin!

Tämän ympärille aion rakentaa boksin, jossa joku komeanpuoleinen nahkatakkiin pukeutunut mies roplaa tallissa motskarijuttuja.. (mistähän löytyisi sellainen George Michaelin näköinen nukkekotinukke, heh..)

1525095.jpg

1525089.jpg

1525090.jpg

Viikonloppuna ei sitten liiemmälti ole mineilty, mitä nyt ommeltu hiukkasen automatkoilla täältä Lahteen ja takaisin. Tässä niitä ompeluksia.. muutama patakinnas (joista yksi on väärän kätinen) ja patjoja..

1525271.jpg

1525273.jpg

Tänään iänikuinen päänsärkykin taas ilmoitti itsestään, joten taitaa illan mineilyt olla siinä. Eikä tarvitse laittaa kuin nenä ovesta ulos niin aivastelu ja kutina alkaa.. eli kesä taitaa olla täällä!

No nyt olenkin lueskellut Blogilistalta jälleen blogeja.. niitä on kerääntynyt kyllä jo suosikkeihin niin suuri määrä että luettavaa riittää! Nyt vain on taas ollut jonkin sortin joukkopäivitys kun kaikki näkyvät päivittyneinä, vaikka eivät olekaan päivittyneet. pöh. Niin.. ja bongasin sieltä myös kyselyn, johon pääsin pari suosikkiani ilmoittamaan :)

1525181.jpg

Anoppi sentään kävi istuttamassa kesäkukkia. Kyllä nyt kelpaa. Jos en ole koskaan maininnut, niin minulla on kyllä älyttömän ihana anoppi :)

Esa bought me this BSA Gold Star DBD34 1:12, Made by Minichamps. I have stiched few baking gloves and mattress. My mother in law visited and plant some summer flowers..