Suoritimme arvonnan äsken ja onnettarina toimivat Kosti 6v. ja Verneri 2v.
Kiitos kaikille osallistujille!! Olipa teitä hirmuinen määrä! Lisäsin arvontaan mukaan myös kaksi eri kommenttilaatikkoon eksynyttä kommenttia, kuitenkin ihan selkeästi kysymyksien vastauksineen tähän arvontaan tarkoitettuna ja yksi sähköpostiin tullut viesti oli myös mukana.

Laittakaa minulle osoitetietonne sähköpostiini tulemaan, niin saan lähettää paketit matkaan!
mhm73@luukku.com

:O) Maria

Arpaonni suosi seuraavia:

767108.jpg
Palkinto 1. Kattokruunu
Anita www
26.07.2007 - 11:15
Onnea 1-vuotiaalle!

Löysin blogiisi Nuket-listan kautta ja olen täällä vakiovierailija. On ollut todella mukavaa seurata Väinölän "valmistumista" ja ihania kuvia tekee mieli katsella uudestaan ja uudestaan :-) Kiitokset myös hyvistä ohjeista!767103.jpg
Palkinto 2. Kirjailtu pyyheliinapeite hyllyineen.
Saana www
26.07.2007 - 01:37
Onnea 1-vuotiaalle!

Vakkarilukijaksi tunnustaudun ü ja varmaan Nuket-listan kautta alunperin blogiisi löysin ü

Minulla on nalletalo, Villa Mesikämmen ü (tosin senhän taisit jo tietääkin!) sekä kaksi Lundbyäkin meiltä löytyy sekä pieni mökki joka on vielä hyvin keskeneräinen vaikka suunnitelma sille on ollut jo monta vuotta olemassa. Haaveissa on lisäksi iso kauppatalo...ü

Blogisi on mielestäni aivan mahtava tällaisenaan, upeita juttuja täynnä! Ü


767106.jpg
Palkinto 3. Pesusetti Nukkekodilta ja Lelulta

Tuula Papula
27.07.2007 - 15:27
Mistä löysit blogin ?
Netissä surffatessa ja nukkekodista kiinnostuneiden keskustelupalstalta, jossa olen ainoastaan "kuuntelu" oppilaana.

Oletko ensi kertaa kylässä vai vakiovierailija?
Vakiovierailija, sinun sivusi löydettyäni on ihan pakko ainakin kerran viikossa ihastella mitä uutta olet taikonut käsilläsi. On ilo katsella koska olet niin taitava.
Onko sinulla nukkekoti ja jos on niin millainen?
Onhan minulla. Aikuiset poikani ostivat kun täytin 50v. Olin kuulemma usesti toitottanut ettei minulla ole ikinä ollut sellaista. Nimeä en enää muista nukkekodille, mutta siinä on alakerrassa mahdollisuus tehdä kauppa (ikkunareiän vuoksi) mutta en millään keksi minkä puodin :)

Onko blogin sisältö vastannut odotuksiasi vai onko jotain toiveita?
Enhän uskalla toivoa mitään koska sivusi ovat ihanan kodikkaat ja ihanat, ei voi sanoin kuvata. Kaiken mitä teet on ylittänyt ... oooh
t. Tuula


767105.jpg
Palkinto 4. Patakintaat
Sinikka M
27.07.2007 - 19:07
Onnittelut Maria! Löysin blogiisi alunperin ihanitse-sivujen kautta. Vakituisesti vierailen sivuillasi useamman kerran viikossa. Kaksi nukkekotia tähän mennessä ja jatkoa seuraa varmasti... Blogisi on ylittänyt toiveeni reilusti ja nyt ei tule mieleen mitä vielä voisi toivoa. :)


767104.jpg
Palkinto 5. Kaksi kauluspaitaa
Marjuska
26.07.2007 - 22:22
Onnea, onnea:)
Blogisi taisin löytää pohjiksen blogista tai ihani tsestä... Ja ihan ensimmäisestä päivityksestäsi olen täällä vieraillut. Päivittäin:) Itse omistan kaksi nukkekotia. MItään muuta en ole toivonut ettet lopettaisi koskaan;)