Markkinoiden pohjakarttaa pyydeltiin, joten saimme aikaiseksi jonkinlaisen ja tässä linkki. Muutoksia saattaa hivenen tulla vielä pöytien järjestelyn vuoksi.

Myynti aloitetaan ja ovet avataan asiakkaille klo 10:00.

Myyjien nimilaput ovat tuossa valmiina, pöytämerkinnät on kirjoitettu, pohjakartta tehty, työväentalo käyty mittailemassa perinpohjaisesti, teiden varsiin on Esa tehnyt kylttejä, jotka ovat jo paikallaan, huomenissa Esa vie paikalle kasan pöytiä,

markkinoita on mainostettu lehdissä, netissä, laitoimme tiedot radioon, paikalliset lehdet ovat tehneet juttuja, joten toivottavasti saamme mukavasti väkeä paikalle!


Markkinoilla on kaikkien osallistujien kesken arvonta, jonka palkintona on nukkekoti, joten muistakaa täyttää paikan päällä arpaliput heti aamusta, päivän aikana hötäkässä voi vaikka unohtua.

Arvonta suoritetaan n. klo 15:30.

Minut löytää tällaisen roinakasan takaa :) Tapani mukaan järjestelin vielä tavaroita, katsoin että kaikista löytyy puumerkki ja hinta ja muutama tavara siirtyi lapsien nukkekotiin, kun en kehdannutkaan laittaa myyntiin :) Nyt alkaa jo jännittää... Markkinoilla tavataan ja tulkaa blogiystävät nykäisemään hihasta!

1761192.jpg


1761177.jpg


1761190.jpg


1761182.jpg


1761189.jpg


1761186.jpg

My husband is arranging the old toy swap and miniature fair next weekend. Now it's time to just relax, I have made hole spring and summer items for sell.