Nyt on kulunut jo yli puoli vuotta kun en ole voinut tehdä nukkekodin huonekaluja astman vuoksi.. se kun on niin hankala kuin olla ja saattaa.

Mietin että mitä voisin tehdä niin, etten sahaa lainkaan.. kaikki ennalta sahatut osat on jo käytetty.. No jiirileikkureilla jäätelötikkuja ja spaatteleita pätkimällä syntyi nämä:

1239724456_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mietin vielä, josko noihin kahteen, joissa ei ole aukkoa tuolla ylhäällä, tulisi koristemaalausta.. no katsotaan.. Näistä käyttämistäni väreistä on kyselty paljon. Hiukan nuo värit nyt taas ovat kuvatessa muuttuneet, mutta käytän siis Plaidin akryylivärejä, joita meillä on nettikaupassakin. Tuo vihreä on nyt kokeilupullo, jota ei ole vielä valikoimissa, vaan halusin ensin testata onko sävy kiva :) Sininen on sekoitettu beigestä ja vihreästä, muut ihan suoraa pullosta.

Ja sohvalla istuskellessa on valmistunut nämä patakintaat:

1239724466_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nämäkin olivat "telakalla" kauan, koska Fray check kävi henkeen liikaa.. no onneksi nyt haju on hälvennyt ja sain ommeltua valmiiksi!

Nämä menevät siis ensi kesän wanhanajan lelumarkkinoille. Äitini on luvannut myydä tavaroitani siellä, jos en itse pääse paikalle. Tuolta linkin takaa löytyy myyjälistaa ja paljon on jo myyjiä tulossa!

Here is some small items that I have made for the next summer dollhouse and old time toy fair. It looks like we are going to get nice happening again :) Lots of artisans are already book a place to sell their items. My mother promised to sell my handicrafts in there, because I have other "handwork" at that time myself.. my baby is going to be born at june :)