Ensinnäkin kiitos kaikille kommenteista ohjelman johdosta! :)

Nukkekotikerhomme on tältä keväältä päättynyt. Pidimme äsken "johtokunnan" kokouksen (eli Satu ja minä ratkoimme ensi vuoden tilanteen. Satu on ystäväni, jonka kanssa olen kerhon perustanut)

Ensi syksynä jatkamme seuraavasti:

Kokoonnumme jälleen Kaukjärven koululla. (koulu on siis Turku-Hämeenlinnatien varrella n. 5km Forssasta Hämeenlinnaan päin.

Kerhoon ovat kaikki tervetulleita. Ilmoittautumisia ottaa allekirjoittanut vastaan. Tällä hetkellä kerholaisia on ollut noin kymmenen ja toinen mokoma vielä mahtuu mukaan.

Laitan tarkemmat ajankohdat syksymmällä tänne ja kotisivuillemme, mutta kokoonnumme tästä edespäin joka toinen sunnuntai klo 12:00-14:00. Otan kesän ajan ideoita vastaan, mitä kaikkea haluatte kerhossa tehdä ja ensimmäinen kerta käytetään ideoiden purkuun ja toimintasuunnitelman tekoon.

Mietimme siis valmiiksi syyskauden kerrat, mitä milloinkin tehdään. Toiveena on, että mahdollisimman moni osallistuisi kiertävään ohjaajasysteemiin, eli jos jollakulla on hyvä idea, hän toimii kerhokerran vetäjänä ja muut oppilaina. Näin pääsen itsekin välillä oppilaaksi :)

Kerho on ilmainen. Jos ei omia materiaaleja pysty tuomaan, materiaalit on voinut ostaa minulta.

aitin.JPG

Kuvassa äitini nukkekotikerhossa tekemiä töitä.