Laitetaanpa keväisen lumimyräkän kunniaksi arvonta, nyt kun ei ole uutta esiteltävääkään, kun puuhastelen Osto ja myyntiliikkeen parissa ja vasta on lattialaudoitus ja tapetointi+sähkötyöt meneillään..

Tähän postaukseen kommentoimalla voit osallistua arvontaan. Muistakaa jättää yhteystiedot, jotta saan onnettaren suosiessa teidät kiinni!

Myös ulkomailla asuvat voivat osallistua. Lähetän paketin myös muualle kuin suomeen, jos arpaonni suosii kauemmaksi. Maksan siis itse postituksen, joten arvonta on täysin ilmainen :)

Suoritan arvonnan 31.3.2008

Paljon Onnea arvontaan! :)

Tässä nukkekotikokoiset arpajaispalkinnot:

1.

1379691.jpg

2.

1380517.jpg

3.

1399383.jpg

4.

1379694.jpg

5.

Nukkekodin ja Lelun 10€ lahjakortti
10€ present from Dolls' House and ToySame in english:

It's time to make a little lottery.
You can take part by comment (comment=kommentoi, name=nimesi, e-mail=sähköpostiosoitteesi, web address=kotisivusi osoite, add the spelling check alphabets and click kommentoi) under this writing. I can also send the package for the outlands, if you are winning  from somewhere else than Finland. I will pay the postage costs so this lottery is free for you :)

Please leave your name and some address that I can catch you if you are the winner. The dollhouse prizes are shown in pictures.

I am going to pick up the winners  31. March 2008.