No nyt on sitten Väinölässä mummo :) Otin ja fiksasin hiukan yhtä Ari-nukkea ja Väinölän Pappa sai rinnalleen Mummon.
694101.jpg

Mummo ei olekaan mikään vanhanaikainen, vaan vaati heidän keittiöönsä uuden sähköhellan ja jääkaapin, kun kerran vintille asunto kunnostettiin. Hän on myös ihastunut sarjakuviin ja Mikki-hiiri on suosikkihahmo ;)

Yläkerran pikkuasunnon keittiö alkaa jo olla melko valmis.. muutamia pieniä tavaroita sieltä vielä uupuu ja odotan myös kunnon aurinkoa, jotta saan siedettävät kuvat.. tässä kuitenkin muutama kuva näin etukäteen..

694098.jpg
Laattalattia on ihan oikeata pientä keramiikkalaattaa.

694096.jpg

694105.jpg
Sinikan herkulliset appelsiinit piti saada lähikuvaan...

694106.jpg
Silmäni ovat jo tottuneet hellaan ja ihan ok istuu tuon vanhan ludbyn tiskiallassetin viereen. Tiskialtaaseen laitoin hanat jostain vanhasta kylpyammeesta katkenneista ja talteen ottamistani, maalasin ne hopeisiksi ja päälle siniset ja punaiset täpät.

694099.jpg
Pauligin purkit ovat kaapin päällä..

694103.jpg
Kori on Ninnan punoma... Jääkaappi se tuttipaketti ja taulu sekä leikkuulauta seinällä omia piirroksia..
Kovasti haluaisin tuon Mikki-taulun tuonne seinälle jättää, mutta mieleni kapinoi siitä, että voiko tuo mummo oikeasti 50-60-luvun taitteessa tykätä sarjiksista ja onko mikki malliltaan sopiva tuohon aikakauteen.. hmmm..

Lisäksi tilasin aivan ihania kirjoja.. varsinkin nuo kirjontakirjat olivat ihan huippuja :)
694132.jpg

Here is new pictures from the upstairs kitchen. Lot's of little items still missing but I think it's going to be about like this....