Olen jo kerran aiemmin tehnyt keinutuolin peitteen, mutta silloin jäi harmittamaan kun palat olivat niin "suuria". Eipä tuo sitten kyllä keinutuoliin päätynytkään vaan yläkerran olkkariin torkkupeitoksi.

Nyt ostin tuollaisia niin mun makuun olevia värejä ja kokeilin miltä näyttää kun virkkaa isoäidin neliöstä vain sen keskiosan. Näin sain hiukan pienempiä paloja. Lanka on DMC:n helmilankaa.

Paikkaa tälle en vielä ainakaan keksinyt talossani.. yläkerran makuuhuoneeseen se sopisi väreiltään, mutta sinne ei enää keinutuoli sovi edes hyvällä tahdolla :) no.. kaikki mikä ei mahdu omaan taloon, menee sitten sinne markkinakuormaan, saa hyvällä omalla tunnolla tehdä mitä mieleen juolahtaa!

1451346.jpg

1451345.jpg

1451344.jpg

Ja sitten suurkiitos Nallulle ja työkaverilleni Pasille joiden ansiosta sain kuviini omakätisen nimmarin. Nallu kertoi kuinka se tehdään ja Pasi väänsi asian mulle rautalangasta! :)

I crocheted the blanket for the rocking chair and studied a little bit of GIMP so now I can write my own signature in the pictures..