Ostin pellavaista nypläyslankaa ja kokeilin siitä sängynpeittoa. Tein tuollaisen tosi yksinkertaisen mallin, jotta sopii vaikka sellaiseenkin nukkekotiin, jossa ei röyhelöistä tykätä.. eli markkinoille siis tämäkin. Koukku 0.75.

1577248.jpg

Tämä on tehty isolle sängylle mutta heitin sen nyt tuollaisen pienen päästävedettävän päälle kuvauksen ajaksi. Sängyn olen tehnyt ajat sitten piikalikan kammariin.

1577252.jpg

1577249.jpg

Aloitinkin jo uuden peitteen samasta langasta, kiitos vaan Riitta mallista! Olen tässä keskellä viikkoa vietellyt sairalomapäivää, joten jospa saisin sitäkin eteenpäin vielä tänään.. pikainen sairasloma siksi, että allergia näytti taas kyntensä ja viime yönä makasin tiputuksessa. Söin illalla banaanirahkaa ja ilmeisesti banaani sitten aiheutti oireet niin, että iho-oireiden lisäksi kurkku meni ihan tukkoon. Adrenaliinipiikki ja kortisoni auttoivat nopeasti ja nyt kannankin tästä lähin kassissani aina hätäapulääkkeenä adrenaliinipiikkiä. Olipa kokemus tuokin! No nyt on olo ihan ok joten huomenna pääsen taas jo töihin.

I crocheted this from linen. Hook was 0.75.