Innostuin tässä yks päivä fimo-leipomaan ja eilen yön tunteina valmistui myös maustehylly... yön tunteina siksi, että meillä on täällä sekä isäntä että molemmat pojat kovassa kuumeessa.. lepuutin hermojani mineillen kun talo hiljeni ;)

Tässä nyt pieni info myös nettikaupan puolelta: Pyydän kärsivällisyyttä asiakkailtamme, jos tilauksien toimittaminen nyt hiukan viivästyy, teemme parhaamme, että saamme kaikki kuitenkin ajoissa postiin. Koitan tehdä nettikaupan pakkaamiset/ilmoittamiset iltaisin töiden jälkeen, mutta pikkumies sylissä kaikki ei aina ihan onnistu :)

Niin, niitä leipomuksia...tämä idea taitaa olla nuket listalta, mutta Ninnan blogista sen olen itse joskus bongannut..

1305029.jpg

Eli fimo massan joukkoon mannaryynejä ja vuokien "voiteluun" perunajauhoja, jotta massat saa irti..

1305032.jpg

1305028.jpg

1305031.jpg

1305034.jpg

Ja se maustehylly..tästä otin projektikuvatkin ja yritän tehdä ohjeita, jos joku niitä kaipaa.. materiaalina käytetty kahvitikkuja, spaatteleita ja coctail-tikkuja. Innostuin vain kokeilemaan, kun tilasin tuollaisia pieniä maustepurkkeja nettikauppaan ja mun mielestä ne oli niin hellyyttävän pieniä..

1305040.jpg

Tässä vielä purkin kylkeä zoomattuna, kun ei silmä erota noita tekstejä oikein ;)

1305041.jpg

I baked from fimo and that little flavourshelf is from all kind of sticks, I took pictures for DIY project too, if I have time to make the instructions.. husband and both of the sons are at the fever..