Heippa kaikille ja oikein hyvää Juhannusta!

Täällä arki kulkee vauvan tuoksussa, enkä ole juurikaan ajatuksia nukkekotihommille suonut, osa jo tehdyistä jutuista on kuitenkin päivittämättä tänne blogiin, joten niitä päivittelen, kun koneelle ehdin..

Arvonta on kuitenkin nyt suoritettu ja kiitos Eijalle satunnaislukugeneraattorista, jonka avulla arvonnan tein! Poistin tuplakommentit ja ne muutamat "risut" joiden jättäjä ei halunnut arvontaan osallistua, otin mukaan myös sähköpostiin jätetyt arvontailmoitukset.

Voittajat ovat:

1.Ruiskaunokki

Ruiskaunokki kirjoitti 25.05.2009 - 20:02
Sinulla on aina niin uskomattoman ihania ideoita ja juttuja täällä. Ei siis kertakaikkiaan voi pysytellä poissa! :)

Miten keksitkään kaikenlaista, jollaista ei osaa kuvitellakaan nukkekotiin, mutta jotka kuitenkin sinne sitten kuuluvatkin! - Jokohan tänä kesänä nukkekotilaiset lähtevät niitylle ja keräävät mansikoita ja mustikoita heinänkorsiin? Vai onko se jo heille tuttu juttu? Pienempää massailuaihetta en osaisi keksiä. :D

Kaikkea hyvää kesääsi!

2.Anne

Anne kirjoitti 25.05.2009 - 13:26

Upeat palkinnot, pakko osallistua. Ja kehun vielä kirjomiasi liinoja, ihania jugend-aiheita.

3.Reetta

Reetta kirjoitti 28.05.2009 - 19:14
Noin vuosi sitten löysin blogisi, kun etsin muita nukkekoteiluun hurahtaneita. Miltein päivittäin käyn katsomassa josko olisit jotain uutta tehnyt. Myös blogistasi löytyvät ohjeet ovet olleet kovassa käytössä. Kiitos ihanasta blogista ja mukavaa taukoa!

4.Viivi S.

Viivi S. kirjoitti 25.05.2009 - 18:37
Arvontaan mukaan.

Äitin sivujen kautta tänne löysin :)

5.Olga

Olga kirjoitti 25.05.2009 - 15:34
Arvontaan mukaan! Blogissasi olen käynyt aikojen alusta, eli siitä asti kun netti muutti meille. Täällä on upeita töitä ja aina nähdessäni blogisi Blogilistalla päivitettynä innostun suuresti. Ojennan ison ruusupuskan täältä! :)

6.Tea

Tea kirjoitti 26.05.2009 - 07:17
Säännöllisen epäsäännöllisesti täällä käyn kurkkimassa. Viime aikoina vähempi kun omalla nukkisrintamalla on ollut hiljaista ja koneella ei pahemmin ehdi istua, kiitos tohotin pikku neidin :D

Ihania tavaroita edelleen käsistäsi syntyy. Oot kyllä monitaituri!

Kiitos hurjasti kaikille kommenteista ja onnitteluista!! Oikein ihanaa Kesää!!

The Lottery is finished and thanks for you all! Here are the winners!