Koska pienempi poikani on suuri Rölli-fani, niin hän kutsuu sähköhellaa Robotti Ruttusen laulun sanoin sähköhella hellaksi. Siitä tuo otsikko. edit: Anita tiesikin, että tuon sähköhellan nimi on Ella, joten korjasin otsikon, näin tärkeissä asioissa pitää olla tarkkana :) No meillä kyllä pieni laulaa, että sähköhella hella :D

Tein hellan Väinölän papan keittiöön. Koska vinttihuoneet ovat matalampia kuin muut huoneet ja nuket ovat näitä Ari nukkeja, olen päätynyt siihen, että huonekalut ovat varsinkin vinttihuoneissa aika lähellä lundby mittakaavaa. Minulla onkin vanha ludbyn tiskiallas ja kuivauskaappiyhdistelmä sekä yksi pidempi tiskipöytä.. nyt en vain tiedä mikä niistä tuonne keittiöön päätyy. Hellan tein kuitenkin näihin sopivaksi.

Tässä kuvia:
636302.jpg

Tein kaksikin erilaista luukkua ja itseasiassa tykkäsin enempi tuosta neliskanttisesta, mutta soikea vei voiton markkeeratakseen vanhan aikaista paremmin.. en tiedä mahtoiko onnistua kyllä.. lähinnä naurattaa tuo malli ;)

636303.jpg

636304.jpg
Hellan levyt ovat nappeja, jotka olen kitannut ja maalannut..
636306.jpg
Maalasin rungon spray valkoisella ja nupit on tehty paspis-pahvista ja coctail-tikun kärkiosasta. Sisällä on leivinpelti.
636347.jpg
Hiukan on hassun näköinen :D

This funny looking cooker is made from birch. It is lunby-size.