Olen taas ollut nukkekodin kimpussa ja jotain olen saanut aikaiseksikin.. tosin nyt vasta sain aikaseksi ottaa kuvia.. Yläkerran olohuone alkaa jo näyttää aikalailla siltä, kuin ajattelinkin.. pikku muutoksia kyllä vielä teen ja lattian käsittelen jotenkin.. Talon ovet sain vihdoin ja viimein tapetoitua ja konditoriassakin on jo tapetit.. mutta aloitan konditorian tekemisen vasta, kun saan tuon yläkerran kuntoon. Sitten olis kaikenlaista kivaa uutta, mutta ne kun on hys..hys.. osastoa :)

Tässä nyt kuvia tuosta yläkerran olohuoneesta tällä hetkellä..

887449.jpg
Sohvakaluston tein esittämään sellaista 40-luvun pormestarin kalustoa. Sohvapöytä on jalavaa. Lattian käsittelen siis vielä jotenkin.. ehkä uritan ja vahaan.. hmmm.. kunhan olen sen käsitellyt niin listoitan vielä huoneen.

887450.jpg
Lattiamattona toimii Hellaksen vanha karamellipaperi.
Pöydän alatasanteella Hannajaleijonan herkkuja.

887447.jpg
Akvaario on Nannalta ja hattu Hanna H:lta

887451.jpg
Taulun kuva on otettu viime kesänä Hailuodossa. Vaihdoin kuvankäsittelyssä vain värin mustavalkoiseksi ja pienensin.. Tapetti on kangasta.

887452.jpg
Peili on Helin käsialaa. Norsu on kiveä, ostettu jostain kiviliikkeestä.
Pöytä on Euro-Minis

887453.jpg
Lankakerät ovat Heliltä. Tuo karhu on vanha koriste, jotain tosi painavaa metallia. Kukka Katriinan tekemä. Peite isoäidinneliöistä on virkattu ompelulangoista. Jakkara on sahattu mahonkipaloista.

887454.jpg
Takka on kivisepän tekemä. Se siirtyi tänne kirjastosta, jonne tuli uusi kaakeliuuni. Heh.. vähän on hassussa paikassa tuo auto, joka pilkottaa ovesta.. se on jemmassa yläkerrassa, kun kiinnostaa niin kovasti meidän pienempää miehenalkua :)

I have been furnishing the rooms and the upstairs livingroom is looking now better.. still much to do.. I have also put some wallpaper to the café, but pictures of it is coming later....