Ensinnäkin kiitos kaikille kommentoijille arvontaan.. vielä on reilusti aikaa osallistua! Olen vieraillut useilla minulle ihan uusilla sivuilla. Tosi kiva kun olette jättäneet linkkejä. Sitten muutama vastaus:

Kattokruunun ohjetta en ole tehnyt, koska ohje/idea ei ole minun vaan löytyy kirjasta:
Tiina Karttunen, Riikka Santonen: Helmitöiden vuosi
Ohjeen on laatinut Marjut Kotila

Yritän tehdä ohjeita aina sitä mukaa lisää, kun muistan ottaa vaihekuvia, kun innostun jotakin väsäämään :) Tosin aikaa on rajoitetusti, käyn kaukana kotoa päivätyössä ja lapsetkin vaativat iltaisin aikansa, sekä yrityksen asiat, joten usein sen pienen ylimääräisen ajan, joka jää päivän päätteeksi, käytän mineilyyn, enkä jaksa koneen ääressä ohjeita tehdä :(

Katriinallle: En ole tänne blogiin hirveästi koonnut kokonaisuutta, kun se on tuolla kotisivuilla: Eli täällä http://www.surffi.net/~nukke ja sieltä sitten eri huoneita selaamalla löytyy kuvien alta tekstit, miten kaikki on toteutettu ja niitä lähikuvia.. :)

Yritän joskus ehtiä päivittämään sivuille uudempia kuvia.. kaikenlaista pientä on jokainen huone saanut lisää.

Sitten siitä huutokaupasta..

Eilen oli meidän hääpäivä ja kävimme sen kunniaksi ihan kaksistaan huutokaupassa :)
Kiitos Esalle muuten kakusta ja kukasta ja mukavasta huutokauppareissusta. Ja ihana anoppi oli jälleen valmis lapsenvahdiksi!

Niin ja käytiinhän sitten vielä ulkona syömässäkin. Yhdessä ollaan oltu reilu 17 vuotta, mutta 7 vuotta siitä nyt naimisissa :) Huh että tuntee itsensä vanhaksi, kun aikaa on kulunut jo noin paljon.. no tosin mehän ollaan oltu yhdessä ihan mukulasta ;)

780104.jpg
Huutokauppatunnelmaa..

Ja tässä sitten niitä huudettuja juttuja.. muutamia lehtiä.. tai siis.. aikamoiset kasat näitä oikeasti on :D
780106.jpg

780107.jpg

Tämä Silver Scissors oli mun mielestä ihana.. itseasiassa se oli lehtien joukossa ja löytyi vasta kotona selatessa.. Kirjasessa on vanhoja lastenvaateohjeita ja kaavoja.. ja kaikkein parasta.. nämä ovat suoraan ihan nukkekotikokoisia!! Tarkoitus kun on ollut, että kaavat voi suurentaa, mutta nukkekotikäyttöön ovat juuri sopivat :)
780108.jpg

780109.jpg

780111.jpg

Here is few items that we bought from the auction.