Toinen kerta toden sanoo.. onnistuin jo kerran hävittämään postaukseni taivaan tuliin.. eilen oli samaa ilmassa sähköpostien kanssa... hmpfhhh.. no muutenkin hiukan tökkii.. innostuin kokeilemaan eilen illalla potkukelkkaan metallijalaksia ja siinä dremelillä poratessa porasin sitten oikein kunnolla syvälle sormeenkin.. voi että osaa olla kipeä!

Tänään olikin kalentereissa materiaalipäivä. Minä laitoin likoille pastillirasian matkalaukku-aihioiksi.. tuli muuten mieleeni, että ostin nuo joskus kesällä, että ei sitten ole aavistustakaan siitä parasta-ennen-päiväyksestä! Mukaan laitoin myös printtejä, havuköynnöstä, nappeja ym.

2110401.jpg

Marja Liisalta tuli häkellyttävän hienoja mustia pitsejä ja kimaltelevaa kaunista nauhaa.
2118537.jpg

Lotelta tuli kankaita ja nauhaa, jotka ovat kaikki ihan juuri niitä mun lempivärejä :)
2118535.jpg

Lupasin myös täällä huhuilla Esan kaupan asioita.. eli Nukkekoti ja Lelu etsii uusia toimitiloja alueella Turku, Tampere, Hämeenlinna.. jos silmiisi osuu hyvän oloinen liikehuoneisto, joka on vuokrattavana, voi vinkkejä laittaa Esalle.

Toinen asia, jota lupasin mainostaa, on äitini nukkekoti-ompelukset ja neulomukset, joita löytyy huuto-netistä täältä. On siellä toki muutakin käsityötä, hän kun on ompelija ja ompelee kyllä kaikkea mahdollista :)

This time in christmas calendar there was materials in everyone's packet.