Kiitos teille kaikki ihanaiset superkivoista ehdotuksista Väinölän huoneeksi ja niistä monista monista kannustuskommenteista :)

Tuolla jo joku pelkäsi että loukkaannun jostain ihan tavallisesta kysymyskommentista niin en minä sentään niin herkkänahkainen ole :) Tässä anonyymien jättämissä ilkeily-kommenteissa on hiukan pidempi tausta ja blogimaailmassa siihen on vain pitänyt vuosien mittaan tottua.. nyt vain tämän kevään aikana on alkanut tuo kurjien kommenttien määrä nousta hurjasti ja halusin kertoa lukijoille, mistä johtuu, jos blogi hiljenee. Toki haluan blogin pitoa jatkaa ja toivon että tilanne tästä rauhoittuu :)

Olen alunperin suunnitellut Väinölän tähän tyhjänä olevaan huoneeseen saunan ja kun se ei lainkaan alkanut valmistumaan, muutin suunnitelmia pyykkituvaksi tai niiden yhdistelmäksi. Ehkä kuitenkin toteutan tuon joskus roomboxina, koska tämän huoneen malli on sellainen etten mitenkään päin olisi saanut siitä sellaista kuin haluaisin.. kunnon vanhan ajan saunaa patoineen kaikkineen ja saunakamaria/vilvoitteluhuonetta, jossa roikkuu vihtoja katossa kuivumassa.. Tämän vuoksi siis ajatukset ovat junnanneet paikallaan jo ties kuinka kauan. Nyt kuitenkin valitsin ehdotuksista Eijan kotikampaamon sellaiseksi jota olisi kiva kokeilla tähän tilaan.. Väinölän Liisa siis iltaisin ilmeisesti leikkaa koko kylän väen hiuksia :) Eli Eijalle lähtee pikkuinen ylläripaketti matkaan :)

Satunnaislukugeneraattorilla arvoin vielä kaikista vastanneista toisen yllätyspaketin voittajan. Sieltä nousi esiin Sinikan nimi. Sinnepäin lähteä myös pikkupaketti!

Aamukasteen sulotuoksuista kevättä kaikille!