Olen nyt tehnyt pikkuhiljaa Väinölän yläkertaan Papalle asuntoa, ehkä se mummokin sinne vielä löytyy.. katsotaan..

Koska Väinölässä eletään vanhaa aikaa.. noin 60-luvun alkua, mutta itse talossa on kaikki niin kovin vanhanaikaista ja perittyä, niin yläkerran huoneeseen on haettu hiukan "nykyaikaisempaa" ilmettä. Täällä on siis keittiössä jopa sähköhella.

667838.jpg

667839.jpg

Nuo laatat loppuivat kesken, joten mallailin vasta hiukan, että miltä näyttää huonekalujen kanssa. Keittiökalusto on huutonet ostos, jonka olen "restauroinut". Hanat vaan vielä uupuvat.

Myös Väinölöiden serkut, Tavikset kävivät kylässä. Kuva Tuulan blogissa :) Kiitos kovasti vierailijoille, oli tosi mukavaa, kun kävitte!! Tuulalta sain vielä tämän aivan ihanan sänkyvaatesetin:
667837.jpg
Ja elämäni ensimmäisen kerran olen syönyt myös kylmäsavuporoa.. olipas se todella hyvää! :)

Yhden pyyheliinatelineen olen saanut aikaiseksi.. itseasiassa aika paljon muutakin, mutta ne ovat HYS...HYS... juttuja.. synttäriswappiin ja joulukalenteriin menossa. Aivan.. aloitin jo joulukalenteriswapin tavaroiden tekemisen. Lupauduin tänä vuonna vaihtamaan joulukalenteria Sinikan kanssa ja nyt on ainakin reilusti aikaa tehdä minejä siihen itse :)

Tässä kuva siitä pyyheliinatelineestä:
667836.jpg

Tietääkö joku, muuten miten sen kuvagallerian koon piti suurentua, jos pitää sitä Monstereiden mainosta sivuilla? Nappasin mainoksen pois, kun eihän sen pitänyt olla kuin kuukauden, jotta lisätilaa tulee ja minulla se roikkui tuossa iät ja ajat.. jotain on mennyt ohi korvien, enkä teitenkään ole tajunnut taas ilmoitella jotakin-johonkin- ;)

New pictures from the upstairs rooms, kitchen and living room. I got from Tuula those lovely pillow and blanket. And one new miniature made for the Doll and Teddybear market.